Accord

Actavis Bulgaria


Съобщения за пресата

14 ЮЛИ 2017 / Без категория

 

Sudocrem взе награда за „Любима марка“

Sudocrem award my love brandsСвилен Стрезов, ОТС директор на Актавис ЕАД получава наградата "Любима марка" за продукта Sudocrem

Продуктът на Актавис, компания на Тева - Sudocrem грабна голямата награда за „Любима марка“ в категорията „бебешка козметика“. На специална церемония, която се състоя в хотел "Хилтън", бяха отличени любимите марки на българските потребители - единствената по рода си потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

За разлика от други класации, "Любимите марки" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии.

От името на Актавис, компания на Тева наградата получи Свилен Стрезов, ОТС Директор, който прие наградата с думите: „Sudocrem е много стара и утвърдена марка с присъствие на пазара над 80 г. Искам да благодаря на всички майки, които избират нашия продукт и са гласували за него. Майките се доверяват винаги на най-доброто за децата си. Нека да се раждат повече бебета в България.“

В класацията „Любимите марки” тази година взеха участие близо 30 000 потребители, а за финалисти се бориха 390 марки в общо 39 категории.

Инициативата е израз на потребителските предпочитания към даден бранд в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат, биха ни липсвали. „Любимите марки“ се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

 

  • Назад
  • Печат
  • Изпрати