Actavis Bulgaria

Ние сме Актавис - водеща глобална компания в генеричната индустрия. Ние сме специализирани в разработването, производството и продажбата на генерични, оригинални и биоподобни продукти. Актавис в България е най-голямата фармацевтична компания по продажби в опаковки, производствен капацитет и продуктова гама. Ние предлагаме качествени лекарства на достъпни цени.

Нашата мисия - Разработваме и произвеждаме лекарства с най-високо качество. Отговаряме на настоящите и бъдещите нужди на клиентите чрез интелигентни инвестиции в научни изследвания и разработки.

Последни новини

Архив новини

Лекарствени продукти

EROTON

На вълната на здравето

Актастайл добавки на Актавис

Здравето е важно условие да се радваме пълноценно на всеки етап от живота си, затова изабрахме серията АктаСтайл за поддържане на добрата форма при съвременния динамичен начин на живот.

АктаСтайл

Актуален продукт 

 
Ibudolor Actavis 200mg


Ибудолор облекчава болката и се използва при главоболие, зъбобол, ставни и мускулни болки, менструални болки и повишена температура.

за Ибудолор

Европейски проект

 Manufacture site

Договор за безвъзмездна финансова помощ 2 ИПП-02-11/28.12.2011 по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013

Изпълнение