Accord

Actavis Bulgaria


МЕНИДЖМЪНТ

 

Aктавис ЕАД

 

Nikolay Hadjidonchev Teva General manager

Николай Хаджидончев,  Изпълнителен директор Актавис ЕАД

Николай Хаджидончев има над 10-годишен опит във фармацевтичната индустрия и пазара на потребителски стоки.

След придобиването на Актавис от Тева Фармасютикълс, от 26.08.2016 Николай Хаджидончев е Изпълнителен директор на „Актавис“ ЕАД.
От октомври 2011 г. до 26.08.2016 Николай Хаджидончев е генерален мениджър на Teva Pharmaceuticals България. Хаджидончев е бил управляващ директор на Alapis България (2009-2011), изпълнителен директор на "Актавис" ЕАД (2006-2009), генерален мениджър на Roche България (2002-2006) и генерален мениджър на Unilever България (1998-2002).

Николай Хаджидончев е възпитаник на Военния университет във Велико Търново. Има завършени обучителни програми в London Business School и INSEAD.

                                                                                     

Aктавис Оперейшънс ЕООД

 

Иван Урумов

 

Иван Урумов
Изпълнителен директор на завода в Дупница, Управляващ директор на “Актавис Оперейшънс” ЕООД и Вицепрезидент Производство за Централна и Източна Европа

Иван Урумов започва работа в компанията от нейното създаване през 1999 г. като специалист в отдел “Покупки”. Последователно заема позициите директор “Покупки”, директор “Управление на материалите”, а от 2003 г. е Изпълнителен директор на завода на Актавис в Дупница.

От 2012 година заема и позицията Вицепрезидент Производство за Централна и Източна Европа. В това си качеството отговаря за втория завод на Актавис в България в гр. Троян и завода на Актавис в гр. Лесковац, Сърбия.

Той е инженер-химик с диплома от ХТМУ София и магистърска степен (MBA in Strategy & Supply Chain Management) от Бизнес училището на Birmingham University, UK.
 
 

Валя Букарева

Валя Букарева
Изпълнителен директор, “Балканфарма Троян”

Валя Букарева започва професионалната си кариера във финансовия отдел на “Балканфарма – Троян” през 1987 г. Преди да заеме настоящата си позиция е била финансов директор на завода. Валя Букарева е завършила “Счетоводна отчетност” в Стопанската академия “Д.А. Ценов” в гр. Свищов и програма за следдипломна квалификация в УННС, София със специалност “Външна търговия и международно право”.

 

 

  • Назад
  • Печат
  • Изпрати