Actavis Bulgaria


Актавис БЪЛГАРИЯ

Actavis products

 Актавис България - част от Актавис Инк.

Актавис Инк. е водеща глобална компания в генеричната индустрия. Ние сме специализирани в разработването, производството и продажбата на генерични, оригинални и биоподобни продукти.

Централата за САЩ и глобалните ни пазари се намира в Парсипани, Ню Джърси, а в Цуг, Швейцария е базирана международната централа на компанията.

Актавис България e част от глобалната Актавис Инк. и е най-голямата фармацевтична компания у нас по продажби в опаковки, производствен капацитет и продуктова гама.

Нашата мисия

Разработваме и произвеждаме лекарства с най-високо качество. Отговаряме на настоящите и бъдещите нужди на клиентите чрез интелигентни инвестиции в научни изследвания и разработки. Ние предоставяме най-доброто обслужване и отлична стойност. Приветстваме многото култури в глобалния ни екип. Укрепваме общностите, в които живеем и работим. Изграждаме стойност за акционерите във всичко, което правим.

Актавис България предлага богато продуктово портфолио

Актавис България предлага изключително богато продуктово портфолио на българския пазар - над 290 позиции висококачествени генерични фармацевтични препарати за хуманна употреба, покриващи най-важните терапевтични групи - Храносмилателна система и метаболизъм, Кръв и кръвообразуващи органи, Сърдечно-съдова система, Дерматологични, Онкологични, Пикочо-полова система и полови хормони, Системни хормони, Антиинфекциозни средства, Мускуло-скелетна, Нервна, Дихателна системи и други.

Актавис България е производител на множество ОТС продукти (лекарства без рецепта),  хранителни добавки и витамини.

Производство на световно ниво

В България от 2000 г. Актавис притежава и управлява чрез производствената си фирма Актавис Оперейшънс ЕООД два завода за готови лекарствени форми в градовете Дупница и Троян. От тогава в двете производствени площадки се реализира мащабна инвестиционна програма за тяхното обновяване и модернизиране в съответствие с изискванията на международния стандарт за качество на произвежданите продукти “Добра производствена практика” (ДПП). 

 

  • Назад
  • Печат
  • Изпрати
 

 

модерни заводи

 

Фармацевтичните заводи в Дупница и Троян бяха напълно модернизирани. Днес Актавис България разполага с производство на генерични лекарствени форми на световно ниво. 

  People at work in Dupnitsa